Вести|

Македонскиот клуб “Илинден”- Латцен, Хановер Ви го честита најголемиот Македонски празник – Илинден!

Почитувани Македонци и Македонки, Македонскиот клуб “Илинден”- Латцен, Хановер Ви го честита најголемиот Македонски празник Илинден, да го почитуваме и славиме овој голем ден во чест на Илинденско востание од 1903-та година.

Comments are closed.

Close Search Window