УслугаЦена/попуст
Гледање на IPTV со cika.TV 80€ годишно
Ресторан „Стоби“10% попуст
Продавница „Balkan Shop“5% попуст
Rent a car „MAKRENT“10% попуст
Влезница за клубски прославигратис
Изнајмување на сала75€
Cashback картичка1-5% + поени

Comments are closed.

Close Search Window