УслугаЦена/попуст
  Гледање на IPTV со cika.TV 80€ годишно
  Ресторан „Стоби“10% попуст
  Продавница „Balkan Shop“5% попуст
  Rent a car „MAKRENT“10% попуст
  Влезница за клубски прославигратис
  Изнајмување на сала75€
  Cashback картичка1-5% + поени

  Comments are closed.

  Close Search Window